Sluiten

Excursies en attracties in Malta

Excursies en attracties

In Malta zijn er voldoende activiteiten en excursies waar je aan deel kunt nemen. Het eiland is wat dat betreft een ideale vakantiebestemming: er valt van alles te beleven. Je kunt de veelzijdigheid van Malta ontdekken, mooie plekjes bezoeken of een boottocht maken. Uitstapjes zijn er in alle soorten en prijsklassen. Van zeer relaxed tot lekker inspannend, van basic tot zeer verzorgd, van goedkoop tot exclusief en prijzig… het aanbod is groot.

Er kunnen tal van redenen zijn om de uitstapjes in de vorm van een georganiseerde excursie te doen. Denk aan het gemak omdat je zelf niets meer hoeft uit te zoeken of te regelen. Of aan de toegevoegde waarde van een ervaren gids die je van alles kan vertellen en te vragen kan beantwoorden. En laat ons niet vergeten dat het samen beleven, dus de sociale factor, ook een positief onderdeel kan zijn van een georganiseerde excursie.

Er is echt voor ieder wat wils in Malta. Zoek je de adrenaline op of kies je voor onvergetelijke momenten met de kinderen? Ga je het eiland Malta ontdekken of pak je de mogelijkheid om de zee op te gaan en Malta vanaf het water te bewonderen? Het kan allemaal!

Hieronder zie je de 5 van de meest geboekte uitjes in Malta:

Vooraf of ter plaatse boeken?

De tijd dat je pas ter plaatse op zoek kon gaan naar leuke uitstapjes en activiteiten ligt gelukkig achter ons. Vroeger was je een deel van je eerste vakantiedag kwijt aan de door de touroperator georganiseerde voorlichtingsbijeenkomst, waarbij de host of hostess vooral bezig was om excursies aan je te verkopen. Vaak met beperkte beschikbaarheid, zodat je je gedwongen voelde om alvast je vakantie vol te plannen met uitstapjes. Nu kun je zelf het heft in handen nemen.

Dankzij online organisaties zoals Tiqets en GetYourGuide kun je vooraf of ter plaatse je excursie of activiteit op Malta of Gozo boeken. Op die manier kun je op je gemak het aanbod bekijken en met elkaar vergelijken. Een online boeking is in een paar kliks gemaakt. Dankzij de optie om tot een dag van tevoren kosteloos te kunnen annuleren (in veel gevallen is dit mogelijk) kun je je plannen altijd nog wijzigen als je dat wilt.

excursies en activiteiten in Malta via TIQETS excursies en activiteiten in Malta via GET YOUR GUIDE