Sluiten

Vroegboekkorting zomer 2024

Gepubliceerd op 28 december 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Vroegboekkorting Malta

De kerstdagen zitten erop en het nieuwe jaar breekt bijna aan. Traditioneel is dit voor ongeveer een kwart van de Nederlanders hét moment om zich te gaan oriënteren op de zomervakantie voor volgend jaar. Vaak resulteert het zoeken naar een vakantie ook in het daadwerkelijk boeken van de vakantie. De reisorganisaties zetten verschillende middelen in om de twijfelaars over de streep te halen om toch nu al te boeken. Vooral het inzetten van kortingen is een effectief middel om jou ervan te overtuigen om nu alvast je zomervakantie 2024 vast te leggen.

Op dit moment zie je de eerste vroegboekacties beginnen. Voor vakanties naar Malta kun je bij verschillende aanbieders al flinke kortingen krijgen. De vroegboekkortingen kunnen flink oplopen. Een korting van 100 euro per persoon per reis is tegenwoordig vrij normaal. Soms worden er bovenop de vroegboekkortingen nog extra kortingen voor vakanties naar Malta gegeven.

Nu vrijwel altijd voordeliger dan over enkele maanden

De kans dat je een reis die je nu vindt over enkele maanden goedkoper kunt vinden, is klein. Zeker voor de vakanties die tijdens de schoolvakanties vallen, is vroeg boeken in de meeste gevallen voordeliger dan het wachten op een goedkope last minute aanbieding naar Malta. Over het algemeen worden reizen vooral duurder naarmate je dichter bij het moment van vertrek komt.

Vroegboekkorting per aanbieder

Iedere touroperator en reissite hanteert zijn eigen vroegboekkortingen en voordelen. Wij hebben uitgezocht waar je de komende weken mag rekenen op vroegboekkorting voor vakanties naar Malta in het zomerseizoen 2024, hoeveel korting je maximaal krijgt, in welke boekingsperiode je korting krijgt en voor welke reisperiode de kortingen gelden:

Vroegboekkorting bij TUI

Bij de grootste touroperator van Nederland starten de vroegboekkortingen op 1 januari 2024. De kortingen worden de hele maand gegeven. TUI heeft een speciale vroegboek aanbiedingspagina gemaakt. Hier lees je alles over vroegboekvoordelen van TUI en de voorwaarden.

📅 vroegboekkortingen van 1 t/m 31 januari 2024
💰 kortingsbedrag maximaal € 100,- per persoon
✈️ reizen tussen 1 april en 31 oktober 2024

bekijk alle Malta vroegboekdeals bij TUI

Vroegboekkorting bij Sunweb

Vlieg je met Sunweb naar Malta deze zomer? Dan kun je nu al boeken met vroegboekkorting. Bij Sunweb geldt er een maximale vroegboekkorting van € 400,- per boeking (dus niet per persoon) en geldt de vroegboekkorting voor boekingen vanaf 2 personen. Ook Sunweb heeft een speciale vroegboek actiepagina waar je de beste vroegboekkortingen voor Malta en andere bestemmingen kunt vinden.

📅 vakanties met vroegboekkortingen nu boekbaar
💰 kortingsbedrag maximaal € 400,- per boeking
⚠️ boeking moet voor tenminste 2 reizigers zijn
✈️ reizen tussen 1 april en 31 oktober 2024

bekijk alle Malta vroegboekdeals bij Sunweb

Vroegboekkorting bij Corendon

Corendon hanteert als slogan “hoe vroeger je boekt, hoe hoger je korting”. En hoe hoog die korting is? Op dit moment is de vroegboekkorting voor 2024 maximaal € 500,- per boeking. Hiermee biedt Corendon de hoogte vroegboekkorting op dit moment. Corendon meldt verder dat de vroegboekkortingen elke dag kunnen wijzigen. Corendon heeft een speciale pagina met de beste vroegboekdeals. Ook eventuele extra kortingen vind je hier terug.

📅 vakanties met vroegboekkortingen nu boekbaar
💰 kortingsbedrag maximaal € 500,- per boeking
✅ gratis parkeren bij Groningen Airport Eelde
✈️ reizen tussen 1 april en 31 oktober 2024

bekijk alle Malta vroegboekdeals bij Corendon

Vroegboekkorting bij Prijsvrij

Je kunt het hele jaar door bij Prijsvrij terecht voor de beste vakantiedeals. Tijdens het vroegboekseizoen gooit Prijsvrij extra korting op een deel van hun vakanties voor de zomer van 2024. De vroegboekkortingen kunnen oplopen tot maar liefst 400 euro per geboekte reis.

📅 vakanties met vroegboekkortingen nu boekbaar
💰 kortingsbedrag maximaal € 400,- per boeking
⚠️ korting alleen voor vakanties met een pakketreissom van minimaal € 400,-
✈️ reizen tussen 1 april en 31 oktober 2024

bekijk alle Malta vroegboekdeals bij Prijsvrij

Vroegboekkorting bij D-Reizen

Bij D-reizen een Malta-vakantie met vroegboekkorting boeken? Natuurlijk kun je ook bij D-reizen genieten van de beste vakantiedeals als je nu jouw vakantie naar Malta boekt. Bij D-reizen is de korting afhankelijk van het boekingsbedrag: hoe duurder de reis, des te meer korting je krijgt. De vroegboekkorting bij D-reizen kan oplopen tot maar liefst € 400,- per geboekte vakantie.

📅 vakanties met vroegboekkortingen nu boekbaar
💰 kortingsbedrag maximaal € 400,- per boeking
⚠️ korting alleen voor vakanties met een pakketreissom van minimaal € 412,50
✈️ reizen tussen 1 april en 31 oktober 2024

bekijk alle Malta vroegboekdeals bij D-reizen