Sluiten

Easyjet gaat van Amsterdam naar Malta vliegen

Gepubliceerd op 08 november 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Easyjet

Goed nieuws voor wie volgend zomerseizoen een vakantie in Malta wil voeren. Tijdens het zomerseizoen 2024 gaat Easyjet van Amsterdam naar Malta vliegen. Dankzij de Easyjet-vluchten komt er concurrentie voor Air Malta op de route Amsterdam Schiphol-Malta. De nieuwe lijndienst van Easyjet start op vrijdag 26 april 2024. Vanaf dat moment wordt er twee keer in de week vanaf Amsterdam naar Malta vliegen. De laatste vlucht vindt eind oktober 2024 plaats.

Vluchttijden

De vlucht van Amsterdam naar Malta heeft een schemavertrektijd van 7:00 uur in de ochtend, met een verwachte aankomst op het internationale vliegveld van Malta om 10:05 uur. De terugvlucht naar Amsterdam zou vervolgens om 10:45 uur moeten vertrekken, waarbij je om 13:45 uur op Schiphol zou moeten landen.

Tarieven

Op dit moment beginnen de prijzen voor de Easyjet vliegtickets bij € 71.- voor de enkele reis naar Malta. De terugvlucht naar Nederland is al boekbaar vanaf slechts 30 euro. Daarmee komt het voordeligste retour vliegticket van Easyjet op 101 euro uit. Veranderingen in wisselkoers en beschikbaarheid kunnen deze prijzen beïnvloeden. De tarieven zijn inclusief toeslagen en boekingskosten. Voor kaarthouders die buiten het Verenigd Koninkrijk betalingen doen via de site van Easyjet, is het mogelijk dat de kaartuitgever een toeslag voor grensoverschrijdende betalingen in rekening brengt.

bekijk vliegtickets op Easyjet.com

Handbagage meenemen

Ongeacht het tarief dat je kiest: iedereen mag één kleine handbagage (max. 45 x 36 x 20 cm) voor onder de stoel mee aan boord nemen. Deze moet onder de stoel voor je passen.

Als je als easyJet Plus-lid een Flexi-tarief hebt geboekt of grote handbagage hebt gekocht, mag je ook één stuk grote handbagage (max. 56 x 45 x 25 cm) meenemen die je in een bagagevak boven de stoelen mag plaatsen. Grote handbagage is afhankelijk van de hoeveelheid ruimte aan boord. Als er geen ruimte is, plaatsen z je bagage gratis in het ruim.